Dongguan Xuan Caixin Photoelectric Technology Co., Ltd.

Na 9 leideanna is fearr chun soilse gréine a chrochadh

Vabastusaeg: 2022-12-19 18:03:22  Löögid: 9

Rippuvad päikesevalgused on heledad, energia-Tõhus ja suurepärane täiendus igale esiverandale või aiaalale õhtul. Neid on ka lihtne paigaldada, nii et enamik inimesi saab seda teha ilma kedagi teist palkamata. Kui otsite rippuvate päikesevalguste kasutamist oma aias või aias, siis siin on 10 nõuannet, mida nende üles ehitamisel meeles pidada!


Mis on päikesevalgused?

Päikesevalgused on ägedad! Need on suurepärased, sest nad annavad natuke valgust, säästes samal ajal raha elektrile. Kuid neid võib olla raske paigaldada ja isegi raskem hoida kena välimus. Selleks, et päikesevalgustid kestaksid rohkem kui ühe hooaja, on siin kümme näpunäidet, mis aitavad teil veenduda, et teie paigaldus on parim-Tähelepanu ja teie tuled jäävad eredaks ja ilusaks aastateks.

zmkm-800_800 (1).jpg

Kuidas need toimivad?

Parim viis mõista, kuidas päikesevalgustid töötavad, on mõelda neist kui väga lihtsatest päikesepaneelidest. Põhjuseks on aga see, et elektri tootmise asemel muudavad need seadmed päikesevalguse footoniteks, mis tekitavad valgust. Mõned päikesevalgustite mudelid kasutavad fosforestsentseeriva kattega pirne, mis võivad salvestada energiat isegi siis, kui' ei puutu otseselt päikesevalgusega kokku (nagu pilvistel päevadel). Need tüübid sobivad suurepäraselt ees aedades või kõnniteede ja radade lähedal öösiti. Muidugi, kui sa' Otsid midagi heledamatvõi soovite, et teie tuled valgustaksid ala ka pärast päikeseloojangutTe peaksite tõenäoliselt valima need, millel on traditsioonilised lambid või LED. --Wher


101; Kas ma võin need panna?&#Enamik päikesevalguseid on valgus ja vesi.

vastupidav, kuid see-39; Siiski on hea mõte konsulteerida elektrieksperdiga enne nende koju kinnitamist. Päikesevalgused töötavad kõige paremini varjutatud aladel; vältige nende paigaldamist otsese päikesevalguse ja vihmavihma all. Mõne tunni kaudne päikesevalgus annab teie päikesevalgusele öösel piisavalt energiat, nii et' Ära karda panna enda oma päikesepaistelisse piirkonda, mis päeval varju saab. Lõpuks on enamikul päikesevalgustel panused tagaküljel&#don--39; Ärge unustage neid enne riputamist mullasse või lillepeenrasse istutada!&#Kas nad töötavad igal ilmal?


Päikesevalgustite ostmisel saate kiiresti teada, et erinevatel ettevõtetel on päikeseenergia puhul erinev usaldusväärsus.

elektrilise valgustussüsteemi võime toimida igas ilmas. Mõned ettevõtted on enesekindlamad kui teised.-Enne esimese päikesevalguse komplekti ostmist veenduge, et olete lugenud läbi klientide arvustusi klientidelt, kes on neid tooteid halvas ilmastikutingimustes kasutanud, et teaksite, mida oodata ja kas soovite ostuga jätkata või mitte.

Kui kaua võtab nende süüdistamine aega?

Päikesevalgustite suurepärane asi on see, et need on praktiliselt hooldus.

Vaba. Tegelikult saavad nad anda aastaid valgust ilma neid kunagi laadimata! Kui neid laadida, kulub hea laengu saamiseks vaid paar tundi otseses päikesevalguses. (Tavaliselt kolm kuni kaheksa tundi.)-Keskmiselt püsib täielikult laetud päikesevalgustite komplekt põlemas umbes kuus tundi öös. See tähendab, et kui teie tuled lähevad pimedas põlema ja kustuvad keskööl, siis ei pea te muretsema nende uuesti laadimise pärast enne kella 18.00. Niisiis, kui plaanid väljas oma jõulukaunistuste rida, pea meeles, et sa pead need enne 15. novembrit üles panema, et saaksid neid kogu hooaja üleval jätta!

Kui palju mul on vaja?

Esimene asi, mida peate kindlaks tegema, on kui palju päikesevalguseid vajate. Ostmiseks vajalike valgustite arv sõltub kolmest asjast: mitu tundi päikesevalgust teie piirkond päevas saab, kui palju valgustust teie valgustid valgustavad ja millist tüüpi valgusefekte te soovite

39; püüame saavutada. Tehes natuke uurimistööd, saate määrata hinnangu. Kui see aitab, vaadake vanu pilte ajast, mil teie kodu ehitati; Need võivad näidata olemasolevaid valgustusseadmeid või väliskonstruktsioone, mis annavad teile aimue Kõige enam vajatakse päikesevalguseid.&#Millal ma saan oodata, et need kestavad?


Kuna päikesevalgused laevad päevavalguse ajal, võitsid sa

39; ei tohi neid kasutada öösel või pilvistel päevadel. Kui see on' s pilvine, oodata oma päikesevalgused töötavad 50% heledusega; kui nad' laetakse päevasel ajal, kuid seal on' On ikka veel palju pilvekatteid, nad ei pruugi üldse sisse lülitada. Lisaks peaksid päikesevalgustid töötama kuni temperatuur langebp allpool külma (32 kraadi F) ja nende eluiga sõltub täielikult sellest, kui tihti neid pilvistel päevadel sisse jätate: mida sagedamini ilmastikutingimuste tõttu välja lülitate, seda varem nad välja' aegub.&#Kas nad on hinda väärt?


Päikesevalgustite ostmise esialgne kulu võib olla kallis, kuid mõelge sellele nagu lambipirnile, mida ei pea kunagi asendama. Parim viis energiat säästa on osta programmeeritav termostaat. Lisaks on enamikul juhtudel võimalik leida allahindlusi ja maksusoodustusi oma investeerimiskulude tasakaalustamiseks. Kui olete need üles seadnud ja tööle pannud, tundub teie õue seestpoolt valgustatud. Nad

39; Tee kindlasti iga välisündmus pidulikumaks! Nüüd kui sa tead, kas nad' Oled seda väärt või mitte, las' s vestluspaigutus. Siin on meie top kümme näpunäidet tagamaks, et näete hästi öö langes.&#Kas on võimalus öelda, kas nad töötavad minu murul korralikult?


Siseõue/Kõnniteed/Aed?/Nende päikesevalguste abil saate oma heleduse järgi öelda, kas need töötavad korralikult. Te peaksite nägema neid helendamas ka öösel või hämaralt valgustatud aladel. Kui teil on raskusi päikesevalguse nägemisega, on aeg patareid välja vahetada. Et päästa ennast hainist

103; Kui soovite oma päikesevalguste akusid sageli asendada, investeerige mõnda laetavasse akudesse, mida saate osta mis tahes kohalikust riistvara poest. Pidage meeles, et kuigi laetavad akud säästavad pikemas perspektiivis raha, võtab nende laadimine veidi kauem aega kui tavalised akud.' See kestab ka nii kaua.&#②

zmkm-800_800 (5).jpg

Eelmine: Cad atá le breithniú agusna soi...

Järgmine: No